‘Bizarre EK-tribunerel: speler Engeland aangemoedigd door vrouw én minnares’

Foto: ‘Bizarre EK-tribunerel: speler Engeland aangemoedigd door vrouw én minnares’

Kyle Walker houdt er een bijzonder dubbelleven op na. Dat is volgens de Engelse media donderdagavond duidelijk geworden nadat de rechtsback van de Three Lions tegen Denemarken werd aangemoedigd door zowel zijn vrouw als zijn minnares.

Dubbelleven Kyle Walker veroorzaakt tribunerel Engeland op EK

Naast zijn echtgenoot Annie Kilner (32) was ook influencer Lauryn Goodman (33) present in Duitsland. Bij haar verwekte Walker al twee kinderen en heeft hij blijkbaar nog steeds een buitenechtelijke affaire. Met Kiler heeft Walker ook nog vier kinderen: Roman (11), Riaan (7), Reign (5) en de twee maanden oude Rezon.

Kilner kwam met een groepje voetbalvrouwen naar het Deutsche Bank Park Stadion in Frankfurt, waar minnares Goodman op eigen houtje die kant op was gegaan. Gelukkig voor Walker en de dames zaten zij ver van elkaar af en kwamen ze elkaar ook niet onder ogen.

Walker is door Kilner al eens het huis uit gezet wegens zijn affaire. Hij ging daarna volop door het stof, in The Sun: “Wat ik heb gedaan, is verschrikkelijk en daar neem ik de volledige verantwoordelijkheid voor. Ik heb domme en dwaze beslissingen genomen en besef dat ik Annie veel pijn heb bezorgd. Het spijt me. De enige die schuldig is, ben ik.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

De Engelse bond moet Walker hiervoor bestraffen

  • Eens
  • Oneens
1004+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie