‘Bijlow kan exorbitant salaris verdienen in Manchester’

Foto: ‘Bijlow kan exorbitant salaris verdienen in Manchester’

De interesse van Manchester United in Justin Bijlow is erg serieus. Trainer Erik ten Hag ziet in de Feyenoord-goalie een waardig opvolger van David de Gea, nu is besloten dat toptarget André Onana (Inter Milan) vooralsnog te duur is (60 miljoen euro).

‘Verviervoudiging van zijn Feyenoord-loon’

De Gea wordt op Old Trafford uitgezwaaid omdat zijn salaris de club te gortig is (15 miljoen per jaar). “Voor Justin Bijlow zit een dergelijk salaris er niet in, maar de doelman van Feyenoord kan zich wel enorm verbeteren als Manchester United er met Feyenoord zou uitkomen qua transfersom. In Engeland kan Bijlow minimaal vier keer zoveel verdienen als bij Feyenoord. Een bruto inkomen van een nieuwe speler zit daar al gauw tussen de zes en acht miljoen euro per jaar”, weet De Telegraaf te melden.

Bijlow wil zelf erg graag de stap maken. Dat wilde hij vorig jaar ook al, maar toen werd hij net als Orkun Kökcü overtuigd om nog een jaartje te blijven. De Telegraaf weet dan ook: “Voor de doelman worden het nu spannende dagen, want los van het feit dat aan zijn eigen voorwaarden moet worden voldaan, zal Manchester United de eerste grote zet moeten doen richting Feyenoord.”

Het kan nog alle kanten op

“Er is contact geweest tussen de clubs op directieniveau, maar daarbij is ook aangegeven dat er voor Manchtester United nog andere scenario’s mogelijk zijn op de transfermarkt met keepers”, aldus de krant tot slot. Bijlow stond al vaker op de radar van Europese clubs. Eerder toonden Borussia Dortmund en Liverpool al belangstelling voor de doelman, maar tot een transfer kwam het niet. Overigens is er ook Spaanse interesse.

Keept Bijlow komend seizoen nog bij Feyenoord?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
1159+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie