Bewierookte Schuurs wordt pijnlijk te kijk gezet

Foto: Bewierookte Schuurs wordt pijnlijk te kijk gezet

Torino leek zaterdagavond een resultaat uit het vuur te slepen tegen Atalanta Bergamo, maar in de slotminuten ging het nog mis. De recent bewierookte Perr Schuurs werd daarbij gedold door Dúvan Zapata.

Zapata bezorgde Atalanta laat de winnende goal

Bij een 1-1 stand begon Zapata in de 88ste minuut een solo. Hij kapte naar binnen, waarna Schuurs onhandig uitgleed. Met overtuiging schoot de Colombiaanse spits vervolgens de winnende goal vanuit een moeilijke hoek tegen de touwen.

“Een lekkere actie met een goede afronding uit een lastige hoe”, keek Zapata achteraf terug bij Sky Italia. “Ik was al lang op zoek naar deze goal en gelukkig is hij nu eindelijk gekomen”, zei de aanvaller, die al vijf maanden droog stond.

Lastige wedstrijd

“Het was niet makkelijk, want Torino is een lastige ploeg om te bespelen”, stelde Atalanta-trainer Gian Piero Gasperini. “Het was geen geweldig optreden van ons, maar we reageerden goed na de gelijkmaker en die buitengewone goal van Zapata geeft ons drie cruciale punten.” La Dea stijgt door de zege naar de zesde plaats op de ranglijst. In de spannende race om een Champions League-ticket staat de ploeg slecht twee punten achter de cruciale vierde plek.

Voor Schuurs was het een bittere pil, terwijl hij juist in een sterke periode zat. Diverse journalisten noemden de oud-Ajacied een betere aankoop dan Matthijs de Ligt was voor Juventus. Daarnaast werd Schuurs gelinkt aan diverse topclubs.

Is Schuurs toe aan een stap hogerop?

  • Kan hij absoluut aan
  • Nee, bij Torino zit hij goed
177+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie