Bergkamp hoopt op afscheid in Champions League-finale

Soccernews

[img align=left]uploads/bergkamp.jpg[/img]De finale in de Champions League tussen Barcelona en Arsenal is uiteraard de wedstrijd van het jaar. De ultieme kans om deze topprijs binnen te helen. Maar toch staat de wedstrijd vooral in het teken van misschien wel de allerlaatste officiële speelminuten van de Amsterdammer Dennis Bergkamp.

Na hij na twintig jaar topvoetbal, Bergkamp debuteerde in 1986 als rechtsbuiten bij Ajax, zou het mooi zijn om zijn carrière te beëindigen in de finale van de Champions League. Maar word dit hem gegund? Volgens de eigen aanhang is Arsenal veel verschuldigd aan Bergkamp. Volgens de fans is Bergkamp voor een groot deel verantwoordelijk voor de metamorfose die de club na zijn komst in 1994 heeft ondergaan. Als het aan de eigen aanhang ligt krijgt hij woensdag de mooiste wedstrijd van zijn leven. In de waarschijnlijk laatste wedstrijd van zijn carrière krijgt hij zijn laatste kans om een grote prijs te pakken.

Gelukkig voor Bergkamp is de eindstrijd van de Champions League aanstaande woensdag in Parijs. Bergkamp heeft namelijk vliegangst, maar kan doordat Arsenal niet met het vliegtuig vertrekt gewoon mee.

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie