‘Bayern München dreigt Müller te verliezen’

Foto: ‘Bayern München dreigt Müller te verliezen’

Thomas Müller overweegt aan het einde van het seizoen bij Bayern München te vertrekken. Dat meldt BILD dinsdagavond. De aanvaller zou niet tevreden zijn over zijn huidige rol binnen de selectie.

Teleurstelling bij Müller

De Duitser maakte onder leiding van Louis van Gaal zijn eerste meters bij de Duitse topclub en veroverde met de vereniging vele hoofdprijzen. Zo pakte hij met Bayern München maar liefst 11 keer het landskampioenschap, terwijl hij eveneens tweemaal de Champions League en Wereldbeker voor Clubteams omhoog hield.

De 33-jarige voetballer heeft nog een contract tot de zomer van 2024, waardoor Bayern München verwacht dat het ook volgend seizoen over hem kan beschikken. Aan de kant van Müller zouden er inmiddels echter twijfels zijn of hij langer moet blijven, aangezien hij de laatste tijd veel op de reservebank moest plaatsnemen.

Naar verluidt heeft het management van Müller verschillende aanbiedingen op zak, onder meer van clubs uit de Bundesliga. Ze zouden de ervaren aanvaller graag aan de selectie willen toevoegen en hem een belangrijke rol willen geven binnen het team. Het zorgt ervoor dat hij zijn opties momenteel overweegt.

Huidige seizoen Bayern München

Dit seizoen kwam Müller vooralsnog tot 18 basisplaatsen en 6 invalbeurten in de Bundesliga, waarin hij goed was voor 6 doelpunten en 7 assists. Daarnaast verscheen hij in de Champions League acht keer op het veld. Bayern München ging in het miljardenbal in de kwartfinale onderuit tegen Manchester City.

Wat moet Müller doen?

  • Blijven
  • Vertrekken
412+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie