Barcelona zet Athletic Bilbao met ruime cijfers aan de kant

Soccernews

FC Barcelona heeft gemakkelijk gewonnen van Athletic Bilbao. In Camp Nou werd het 4-1 voor de Catalanen. Bojan Krkic had een groot aandeel in de overwinning van Barcelona. Hij was twee keer trefzeker voor zijn ploeg. Lionel Messi en Jeffrén Suárez scoorden voor Barcelona en Markel Susaeta Laskurain maakte het doelpunt voor Bilbao.

Na een half uur kwam Barcelona op voorsprong. Eric Abidal gaf de bal voor en Jeffrén wist er wel raad mee en scoorde. Voor rust was het voor de tweede keer raak. Zlatan Ibrahimovic raakte in de warming-up geblesseerd en Krkic verving hem. Voor rust maakte Krkic een doelpunt, waardoor [i]Barça[/i] de winst niet meer kon ontgaan.

In het tweede bedrijf maakte Krkic zijn tweede. Na weer een assist van Abidal schoot hij de bal fraai in het doel. Messi pikte ook zijn doelpunt mee, door keeper Gorka Iraizoz te verschalken. Laskurain hield de eer voor Bilbao hoog door de 4-1 te maken.