AZ kan aangeschoten wild Ajax niet afmaken | Afl. 34 podcast Twee Viertje

Foto: AZ kan aangeschoten wild Ajax niet afmaken | Afl. 34 podcast Twee Viertje

Ajax hoeft komend weekend niet met knikkende knietjes gaan aantreden tegen AZ. Volgens onze meestervoorspeller Aad de Mos gaan de Amsterdammers de battle om de derde plaats winnen. “Normaal gesproken acht ik Ajax kansloos, maar ik heb bij AZ altijd het gevoel dat het nét niet is. Zij kunnen de druk niet aan”, zegt De Mos in Twee Viertje met Aad, een podcast van SoccerNews.nl.

Aad de Mos over Match of The Week Ajax – AZ

De strijd om de derde plaats van de Eredivisie, het verschil tussen Europa League en Conference League, is deze week de Match of the Weekend. De Mos denkt dat de club waar hij ooit trainer was op dit moment “aangeschoten wild” is. “Iedereen zal daarom ook zeggen dat AZ zal winnen, maar ik denk van niet. Zij zitten ook al met hun gedachte bij volgende week tegen West Ham.”

De Mos stelt in de SN-podcast dat Ajax de bekerdreun heeft overleefd. “Mijn gevoel zegt van wel. Zij zijn niet weggespeeld tegen PSV. Ze waren agressief en hadden een beetje pech met de afwerking. Bijvoorbeeld bij die bal van Brobbey en dat Bergwijn niet meeliep. Ik denk ook daarom dat Ajax gaat winnen van AZ.” Wil je weten welke uitslag De Mos heeft voorspeld? Kijk dan hierboven naar het Twee Viertje met Aad.

Feyenoord om de tafel met Slot, Van Nistelrooij opvolger Ten Hag?

Dat is niet alles wat De Mos en SN-presentator Eimert Pruis bespreken in aflevering 34. We hebben het over de laatste ontwikkelingen rondom Arne Slot en bespreken de prestaties van Erik ten Hag bij Manchester United. Zou beginnend coach en ManUnited-legend Ruud van Nistelrooij hem op termijn opvolgen? Tot slot heeft De Mos ook nog ongevraagd en zeer opmerkelijk advies voor Mark van Bommel. Kijken dus!

Twee Viertje met Aad 

Oud-trainer, voetbalanalist, rekenwonder en meestervoorspeller Aad de Mos verschijnt wekelijks in een podcast van SoccerNews.nl: Twee Viertje met Aad. In de podcast, waarvan het tweede seizoen inmiddels afgetrapt is, praat de voormalige coach van Ajax en PSV met presentator Eimert Pruis over het laatste voetbalnieuws, actuele wedstrijden en natuurlijk randzaken. Hij geeft ongevraagd advies, reageert op een staalscherpe stelling en blikt vooruit op het weekend. Jij wil natuurlijk als eerste weten wat Aad te vertellen heeft. Abonneer je daarom nú op ons kanaal!

Ajax
AZ Alkmaar
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 6 mei 2023 21:02.

Wie wint uiteindelijk de strijd om de 3e plaats?

  • Ajax
  • AZ
  • Toch nog een andere club
230+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie