‘AS Roma denkt over aantrekken van drie Ajax-talenten’

Foto: ‘AS Roma denkt over aantrekken van drie Ajax-talenten’

AS Roma heeft interesse in drie Ajax-talenten, zo meldt La Gazetta dello Sport vrijdagochtend. Het zou gaan om Ryan Gravenberch, Carel Eiting én Jurgen Ekkelkamp. 

De Italiaanse topclub denkt erover na om de drie Nederlandse talenten deze zomer aan te trekken. Dit zal niet eenvoudig worden, want met name de eerste speler heeft het in Amsterdam goed voor elkaar met een basisplaats. Ook zal Ajax de drie spelers niet zomaar willen laten gaan.

De situatie is, vergeleken met Ryan Gravenberch, voor de andere twee spelers wat anders. Mede door blessures krijgt Carel Eiting steeds meer kansen onder Ten Hag, maar wanneer Neres, Blind en Ziyech weer terug zijn, lijkt Eiting dit seizoen niet meer op veel speelminuten te kunnen rekenen. Ook Ekkelenkamp moet het tot dusver vooral doen met invalbeurten.

AS Roma deed in het verleden al eerder zaken met Ajax. Zo nam de club in 2018 Justin Kluivert van de Amsterdammers over. Met de transfer was ruim 17 miljoen euro gemoeid. Eerder probeerde AS Roma Hakim Ziyech van Ajax los te weken, maar de Italianen lieten uiteindelijk niets meer van zich horen.

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie