EK finale:

Spanje

-

Engeland
14 juli 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Arnautovic troost Oranje-speler: ‘Hou van hem als een broertje’

Foto: Arnautovic troost Oranje-speler: ‘Hou van hem als een broertje’

Na afloop van Nederland – Oostenrijk liep Marko Arnautovic trots door de mixed zone. Niet alleen omdat hij Oranje had verslagen met zijn ploeg, maar ook omdat hij het shirt van Inter Milan-ploeggenoot Denzel Dumfries had gescoord. SoccerNews vroeg aan het (voormalig) enfant terrible wat hij na het laatste fluitsignaal tegen zijn goede vriend heeft gezegd.

Exclusief: Marko Arnautovic na afloop van Nederland – Oostenrijk

“Wat moet ik tegen hem zeggen? Hij is voor mij net als familie, ik hou van hem als een broertje. Ik wens hem heel veel succes, net als heel Nederland. Ik heb drie jaar in Nederland gewoond, het was mijn tweede thuis. Ik hoop dat ze de volgende wedstrijd doorgaan, want ik heb er veel vrienden. Goede jongens, een topteam. Dit is voetbal. Misschien dachten mensen dat wij nooit van Nederland zouden winnen, maar een voetbalwedstrijd duurt 95 minuten en je moet maar zien of je dan wint. Wij hebben dat nu gedaan”, aldus een blije Arnautovic.

Zijn vrienden in Nederland heeft hij vooraf nog gesproken. Na de overwinning wilde hij vooral bij zijn gezin zijn. “Nu is het lekker om naar het hotel gaan en met mijn familie zijn. Vanaf morgen gaan we weer vooruit kijken.” De voormalig Twentenaar is op zijn 35ste fitter nog even fit als voorheen. Hoewel hij tegen Oranje niet tot scoren kwam, hadden centrumverdedigers Stefan de Vrij en Virgil van Dijk hun handen vol aan hem. “Daar heb ik geen geheim voor. Ik kan alleen God bedanken en hopen dat ik fit en gezond blijf.”

Arnautovic is nog altijd Europese top

  • Eens
  • Dat niet
287+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie