Antonio Conte haalt eigen spelers door de mangel

Foto: Antonio Conte haalt eigen spelers door de mangel

Tottenham Hotspur leed vandaag opnieuw puntenverlies. In het St. Mary’s Stadium werd het 3-3 tegen thuisploeg Southampton, terwijl The Spurs nog wel met 1-3 voor kwamen. Oefenmeester Antonio Conte is boos op zijn eigen mannen…

Antonio Conte not amused na remise

“Dit is niet het gevolg van tactiek, maar van een gebrek aan passie en beleving”, laat de Italiaan aan de Engelse pers weten… “Als die twee onderdelen ontbreken, dan kun je verliezen van een jonger Sheffield United (in de FA Cup, red.) en kan het ook misgaan tegen Southampton ondanks dat je 1-3 voor staat. We zijn te angstig.”

Conte vervolgt: “Ik ben niet gelukkig met de manier waarop we de laatste wedstrijden hebben gespeeld. Ik ben dit ook niet gewend om te zien. Ik zie veel egoïstische spelers. Ik zie geen eenheid.”

‘Tottenham heeft nog nooit wat gewonnen…’

De markante coach besluit ietsjes dieper in te gaan op zijn kritiek: “Bij Spurs zijn ze het niet gewend om voor iets belangrijks te spelen. Ze willen blijkbaar niet met stress en druk spelen. Dat is het verhaal van Tottenham. De huidige eigenaar is er twintig jaar en de club heeft nooit wat gewonnen. Waarvoor gaan we dit seizoen strijden met deze houding? De zevende of achtste plaats?”

“Het is nu echt tijd om iets te veranderen bij Tottenham”, zegt Conte stellig. “Daar horen de spelers ook bij. Als de club op deze manier door blijft gaan, dan kan de club continu van manager blijven wisselen, maar de situatie zal zeker niet verbeteren. Geloof mij maar.”

Everton
Tottenham
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 24 maart 2023 10:57.

Terechte kritiek?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
85+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie