‘Ansu Fati overvallen tijdens duel FC Barcelona’

Foto: ‘Ansu Fati overvallen tijdens duel FC Barcelona’

Ansu Fati is zaterdagavond slachtoffer geworden van een woninginbraak. Indringers wisten op de bovenverdieping toe te slaan terwijl familieleden naar het duel tussen FC Barcelona en Espanyol (1-0) zaten te kijken.

Fati zat door een blessure op de tribune van Camp Nou. Rond tien uur ‘s avonds hoorde familieleden verdachte geluiden vanaf de bovenverdieping en daarop belden zij de politie. Agenten van Sant Cugat kwamen echter te laat, want de inbrekers waren al gevlogen toen zij aankwamen. Uit onderzoek bleek dat één van de ingangen was geforceerd en dat de beveiligingsinstallatie was uitgeschakeld.

Patroon

Volgens La Vanguardia heeft Fati maandag aangifte van woninginbraak gedaan op het politiebureau. De Catalaanse politie houdt er rekening mee dat de inbraak is gepleegd door de georganiseerde misdaad, gespecialiseerd in het beroven van profvoetballers. Om die reden is het dossier overgedragen aan de afdeling Criminal Investigation Division (DIC).

Het is niet uitzonderlijk dat profvoetballers worden beroofd rond een wedstrijd van hun club. Niet alleen topspelers in de grote landen zijn de dupe geworden, maar ook Nederland leerde vorig jaar kennismaken met dit fenomeen. In mei 2021 werd PSV-aanvaller Eran Zahavi het slachtoffer. Daarbij werd zelfs het kind van de Israëliër onder schot gehouden.

Wint Barça de Copa del Rey? Verviervoudig je inzet bij bet365!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Moeten spelers extra maatregelen treffen?

  • Ja
  • Nee
120+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie