EK finale:

Spanje

-

Engeland
14 juli 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

André Ramalho vertrekt transfervrij bij PSV na drie jaar

Foto: André Ramalho vertrekt transfervrij bij PSV na drie jaar

Voor de volgens van PSV was dit niet een grote verrassing, maar het is altijd pas officieel als de club zelf een bedankje de wereld in stuurt. Dat is nu wel op z’n plaats, ook al kreeg André Ramalho dit seizoen een bootlading aan kritiek over zich heen. Een succesvolle PSV-carrière als je kijkt naar zijn prijzenkast en optredens, maar nu scheiden toch de wegen tussen club en speler.

Ramalho blijft vermoedelijk niet lang transfervrij en kan naar Corithians

In drie seizoenen wist de Braziliaanse centrumverdediger maar liefst zes prijzen te pakken. Dat is zeker niet niks, de vice-aanvoerder van PSV speelde ook alles onder Peter Bosz in het sprookjesseizoen van afgelopen campagne. Ramalho ging volgens fans en analisten in praatprogramma’s echter niet altijd vrijuit, zeker in de Champions League was hij het doelwit van veel kritiek. Toch besloot Bosz dat Ramalho een onbetwiste basisklant was, de 60-jarige oefenmeester stak zijn hand in het vuur voor zijn speler en dat heeft zich in de resultaten uitbetaald.

Het Philips Stadion was sinds 2021 de thuisbasis van de mandekker, maar daar komt nu een einde aan. Volgens meerdere bronnen online is hij de nieuwe aanwinst van Corinthians FC, in zijn moederland Brazilië. De club wil de transfervrije Ramalho zo snel mogelijk inlijven en heeft er alle vertrouwen in dat hun achterhoede een waardige upgrade krijgt door de komst van de Eredivisie-winnaar.

Goede keuze van PSV om hem te laten gaan?

  • Ja, was een van de minste
  • Nee, ik denk dat ze hem gaan missen
171+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie