Ancelotti deelt grote vrees voor Manchester City-uit

Foto: Ancelotti deelt grote vrees voor Manchester City-uit

Real Madrid moet woensdagavond op bezoek bij Manchester City een finaleplaats in de Champions League zien af te dwingen. Carlo Ancelotti heeft vertrouwen in de kwaliteiten van zijn eigen ploeg, al deelt hij op de persconferentie met de aanwezige pers ook zijn zorgen.

Vertrouwen van Ancelotti

Ancelotti weet als geen ander hoe het is om het miljardenbal winnend af te sluiten. De oefenmeester won het toernooi ook al in 2013 en 2022, wat hem vertrouwen geeft voor woensdag. Ancelotti verwacht dat Real Madrid opnieuw sterk voor de dag zal komen en het Manchester City moeilijk zal gaan maken.

Afgelopen week kwam het in Madrid nog voor rust op een 1-0 voorsprong te staan dankzij een doelpunt van Vinícius Júnior. De Spanjaarden hoopten met een overwinning naar Engeland te kunnen afreizen, maar niets was minder waar. Kevin De Bruyne zorgde namelijk hoogstpersoonlijk voor een gelijkspel.

Het betekent dat Real Madrid deze week nog flink aan de bak moet. Volgens Ancelotti zijn er voor de terugwedstrijd voldoende aspecten die zijn ploeg anders kan doen. “Ik denk dat het beter kan dan in de heenwedstrijd. Als we de wedstrijd terugkijken, zie ik dat we ons kunnen verbeteren en dat gaan we proberen”, laat hij weten.

Vrees voor Haaland en De Bruyne

Zelf vreest hij voor de kwaliteiten van Erling Haaland en De Bruyne, die in Madrid uitstekend speelden. “Ik ben heel kalm, enthousiast en vol vertrouwen. Ik heb het goede gevoel, maar heb eveneens zorgen. Zo vrees ik dat Haaland gaat scoren of dat De Bruyne een doelpunt van buiten het strafschopgebied gaat maken.”

Gaat Real Madrid naar de finale?

  • Ja, ik verwacht het wel
  • Nee, Manchester City
313+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie