‘Analisten van FOX Sports zijn duidelijk partijdig’

Foto: ‘Analisten van FOX Sports zijn duidelijk partijdig’

De mening van de analisten aan de tafel van [i]FOX Sports[/i] was eigenlijk unaniem op zaterdagavond. Men vond dat scheidsrechter Dennis Higler onterecht een rode kaart had getrokken voor Hirving Lozano. Journalist Valentijn Driessen is het hier absoluut niet mee eens. Hij denkt zelfs dat de analytici partijdig zijn.

In zijn column in [i]De Telegraaf[/i] stelt hij voorop dat Lozano rood verdiend had. “Arnold Bruggink, Kenneth Perez en Zeljko Petrovic – allen met PSV-achtergrond – hadden moeite dit ruiterlijk te erkennen evenals PSV-werknemer André Ooijer een dag later. ’Je kan ook geel geven’. Nee, je moet rood geven. Dat PSV-trainer Phillip Cocu probeerde twijfel te zaaien en zijn speler vrij te pleiten, valt te begrijpen. Toch heeft hij evenmin een poot om op te staan. Na alle rumoer zal Cocu doelpuntenmaker Lozano juist een draai om zijn oren moeten geven want de Mexicaan dupeert zichzelf, zijn ploegmakkers en zijn club. Niet voor het eerst getuige zeven rode kaarten in twee jaar.”

Driessen gaat verder: “De ongerustheid bij PSV over het rood van Lozano is niet vreemd. Het ’rode moment’ kan zomaar het omslagpunt zijn in de titelrace. PSV liet direct twee punten liggen ondanks een 2-0 voorsprong. Het totale gebrek aan zelfbewustzijn en overtuiging om in eigen stadion met 10 tegen 11 overeind te blijven, kenmerkt de broosheid van de prestaties van het minimalistische PSV.”

Heb jij het idee dat de analisten van FOX voor PSV zijn?

  • Ja
  • Nee
1739+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie