‘Ajax wil dubbelslag slaan in Israël’

Foto: ‘Ajax wil dubbelslag slaan in Israël’

Ajax is geïnteresseerd in de diensten van Maccabi Tel Aviv-spelers Daniel Peretz en Oskar Gloch. Met dat nieuws treed Time News naar buiten. De interesse in Gloch is niet nieuw, het talent zou al langer in de belangstelling staan van de Amsterdammers. Daarnaast heeft oud-Ajax doelman Dennis Gentenaar de 22-jarige goalie Peretz getipt in Amsterdam.

Ajax maakt een goede kans op de komst van de talentvolle Gloch, die zelf graag de overstap wil maken naar een club die ervaring heeft met opleiden van jonge talenten. Daarnaast zou Peretz ook de overstap moeten maken naar Amsterdam. De 22-jarige doelman wordt gezien als een veelbelovende keeper. Woensdag maakte Peretz nog indruk door drie penalty’s te stoppen voor Israël Onder-21 in een penaltyreeks tegen Ierland.

Ajax zoekt doelman

Voor Peretz moet Ajax wel in de buidel tasten, gezien de doelman bij Tel Aviv nog een contract tot medio 2024 heeft. Bovendien hebben de Israëliërs nog een optie om het contract tot 2026 te verlengen. Tel Aviv is echter wel bereid om mee te werken aan een transfer, mits er een marktconforme prijs op tafel komt. 

Dat Ajax naar een nieuwe doelman kijkt is niet meer dan logisch. Met Remko Pasveer (38) en Maarten Stekelenburg (40) heeft Ajax twee keepers op leeftijd. Bovendien zijn er grote twijfels of Jay Gorter het niveau wel aan kan. Eerder al werd Benfica-doelman Odisseas Vlachodimos gelinkt aan een transfer naar Ajax.

TIP: Wint Ajax met 2-0 van Go Ahead Eagles? Pak 8x je inzet bij Unibet!

Moet Ajax komend seizoen een nieuwe eerste keeper halen?

  • Ja, Pasveer kan dan echt niet meer
  • Nee, Pasveer kan nog wel een jaartje mee
630+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie