Ajax-beul kan winterse transfer vergeten: “Geen enkele kans”

Foto: Ajax-beul kan winterse transfer vergeten: “Geen enkele kans”

Khvicha Kvaratskhelia was in de eerste seizoenshelft één van de grote verrassingen op de Europese velden. Met het ijzersterke Napoli wist de Georgische aanvaller veel indruk te maken. Tot een winterse transfer zal het echter niet leiden.

Napoli eindigde als groepswinnaar in de Champions League-poule met Ajax, Kvaratskhelia was bij vlagen ontembaar voor de Amsterdam defensie. Daarnaast loodste hij de Napolitanen naar de koppositie in de Serie A. In de eerste fase van het seizoen was de aanvaller bij achttien goals betrokken, waardoor de interesse in hem toenam.

Kvaratskhelia werd al aan meerdere topclubs gelinkt, volgens het laatste gerucht heeft steenrijke Newcastle United de international op het oog. Met een aantal winterse versterkingen hopen The Magpies een grote rol van betekenis te spelen in de top van de Premier League. Newcastle staat momenteel knap derde op de ranglijst, op zeven punten van koploper Arsenal.

“Hij blijft bij ons”

Napoli-directeur Cristiano Giuntoli geeft Newcastle, en andere kapers op de kust, echter geen hoop. “Er is geen enkele kans dat we hem laten gaan”, klonk het tegenover Sport Express. “Het gaat niet om het geld of het aanbod, hij blijft gewoon bij ons.” Kvaratskhelia heeft nog een verbintenis in Napoli tot medio 2027. Zijn transferwaarde is in korte tijd omhoog geschoten naar 60 miljoen euro.

Had je hem graag een transfer zien maken?

  • Ja, prachtig
  • Nee, gewoon bij Napoli blijven
607+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie