EK finale:

Spanje

-

Engeland
14 juli 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Afkoopsomclausule in contract smaakmaker Dani Olmo loopt bijna af

Foto: Afkoopsomclausule in contract smaakmaker Dani Olmo loopt bijna af

Grote clubs hebben tot aan de dag ná de finale om de afkoopsomclausule van Dani Olmo te activeren, de Spaanse middenvelder is voor 60 miljoen euro op te halen en dat lijkt met de wedstrijd steeds meer op een koopje. Bij RBL Leipzig tellen ze de dagen af, maar er is dus voor nu nog genoeg tijd. De 26-jarige balvirtuoos maakt een geweldig toernooi mee en liet ook tegen Frankrijk weer zien waarom hij zijn basisplaats verdient.

Dani Olmo is in bloedvorm en nog voor een kleine week op te halen voor 60 miljoen

Even leek het alsof zijn goal gisteren van hem ontnomen werd, maar gelukkig draaide de UEFA die beslissing op tijd terug. Eigen doelpunten hebben we al genoeg gezien dit toernooi en het tweede balcontact van Olmo in het strafschopgebied alleen al was genoeg om het te verdienen. Dani Olmo is met die goal gedeeld topscorer van het toernooi en samen met Gakpo de enige twee spelers die drie keer wisten te scoren en er nog altijd inzitten. Daar moet de Europese top toch op letten, zou je denken.

Bij Leipzig zullen ze hopen dat er niks gebeurd tot aan dinsdag, want de afkoopsom in het contract van de Spaanse voetballer loopt af op 15 juli 2024. Ook qua kansen creëren staat Olmo hoog, landgenoot Lamine Yamal voert de lijst aan maar hij staat ook hier op een gedeelde derde plaats. Het is dus makkelijk om te zien hoe belangrijk deze speler is voor een dominant Spanje, maar levert hem dat ook een transfer op?

Is 60 miljoen een koopje voor Dani Olmo in deze vorm?

  • Zeker weten
  • Absoluut niet
408+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie