Advocaat loopt versterking mis: “dacht dat hij hier miljonair kon worden”

Foto: Advocaat loopt versterking mis: “dacht dat hij hier miljonair kon worden”

Dick Advocaat hoopt deze transferperiode nog een aantal versterkingen te mogen verwelkomen bij ADO Den Haag. De residentieclub zou ook in gesprek zij geweest met doelman Sonny Stevens, maar een mogelijke transfer ketste af op de persoonlijke voorwaarden van Stevens. Advocaat gaf vrijdag bij ESPN tekst en uitleggen over de mislukte transfer.

Tegenover ESPN hield Advocaat eerst nog de boot af over het aantrekken van een nieuwe keeper. “We zijn op zoek naar een aantal spelers, of daar een keeper bij zit, ga ik hier niet zeggen.” Vervolgens werd de naam van Stevens in de mond gelegd van Advocaat, die daarna toch een boekje open deed over de oud-doelman van onder meer FC Twente, Excelsior en Cambuur. “Ik wil niet liegen, daar hebben we wel mee gesproken, maar hij dacht dat hij hier miljonair kon worden. Dat kun je hier niet.”

De ervaren oefenmeester wilde in ieder geval niet uitsluiten dat er nog het een en ander staat te gebeuren. “Als we spelers voor bepaalde posities halen, dat de andere dan weg mag. Dat heb ik ook verteld aan de spelers. Als er iemand is die moeite heeft met zijn positie of niet tevreden is, moet hij een andere club zoeken.”

Niet speelgerechtigde Sleegers

Advocaat haalde met Joey Sleegers al wel een nieuwe aanwinst binnen, maar de buitenspeler is nog altijd niet speelgerechtigd. Voor de ADO-trainer is dat dan ook een door in het oog. “Hij is nu tien dagen hier en het is nog niet geregeld, maar ik zal er maar niets van zeggen. Morgen inzetbaar? Daar heb ik niets aan. Ik vind het onbegrijpelijk dat als je tien dagen hier bent, het nog niet geregeld is. Misschien wisten ze in de Emiraten niet dat vrijdag hier zondag is.”

Eindigt FC Groningen tegen Feyenoord in 0-3?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Denk jij dat ADO nog de nacompetitie haalt?

  • Ja, dat zie ik nog wel gebeuren
  • Nee, dat gaan ze niet halen
311+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie