PSV’er verklaart zeperd: “Niet genoeg energie in gelegd”

Foto: PSV’er verklaart zeperd: “Niet genoeg energie in gelegd”

Er is PSV veel aangelegen om donderdag tegen FC Zürich met een passend antwoord te komen, na de 3-0 zeperd bij SC Cambuur. Philipp Max probeert de offday van afgelopen zaterdag te verklaren.

“Na de wedstrijd waren we natuurlijk allemaal heel teleurgesteld en ontevreden”, begint de linksback op de persconferentie. “We wilden de lijn van Feyenoord doortrekken, maar dat is helaas niet gelukt. We weten dat het niet goed genoeg was, en dat hebben we geanalyseerd. We wisten dat we er niet genoeg energie in hebben gelegd.”

Focus

Max kan met de ploeg weer vooruit denken. “Bij het begin van de nieuwe week moest de focus weer op Zürich komen te liggen. Nu willen we allemaal een ander gezicht tonen, daar hebben we veel energie en motivatie ingestopt deze week. We moeten allemaal samenwerken. Als we dat doen, hebben we al laten zien dat we veel kansen kunnen creëren en doelpunten kunnen maken. We zijn goed voorbereid op morgen en zijn er nu klaar voor om ons te laten zien.”

Ondanks dat de Zwitserse tegenstander het momenteel moeilijk heeft, verwacht de Duitser een lastig duel. “Zürich staat er momenteel niet goed voor, maar vorig jaar hadden ze echt een topseizoen. Het wordt morgen een moeilijke wedstrijd, het zal dicht bij elkaar liggen.”

TIP: Liefst 6.50x je geld als PSV de Europa League-groep wint!

Was de wedstrijd tegen Cambuur een incident?

  • Ja, zeker
  • Nee, er wordt structureel niet goed gespeeld
73+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie