Van Nistelrooy aast met PSV op revanche: “Dit is een uitgelezen mogelijkheid”

Foto: Van Nistelrooy aast met PSV op revanche: “Dit is een uitgelezen mogelijkheid”

PSV krijgt morgen op bezoek bij FC Zürich de kans om de zeperd tegen SC Cambuur weg te spoelen. Trainer Ruud van Nistelrooy heeft vertrouwen in een goede afloop in Zwitserland, terwijl hij uitlegde wat er in Leeuwarden misging.

De timing van dit Europa League-duel komt goed uit, vindt Van Nistelrooy. “Ja, dat is wel lekker. Die heeft wel pijn gedaan, en nu hebben we de kans om een beter PSV te laten zien”, klinkt het op de persconferentie. “Hoe we dat voor elkaar krijgen? Nou, je bent prof. Het hoort erbij dat je tegen een zeperd op kan lopen. Het mag niet gebeuren, maar het komt toch voor, en dan moet je toch weer door. Dingen beter invullen, vooral verdedigend. We krijgen te veel doelpunten tegen. We willen ook meer kansen creëren. Ons doel is het oppakken van de vorm die we tot recent hebben laten zien.”

Incident

PSV werd door Cambuur afgebluft, volgens de oefenmeester was dat een incident. “Zoals ik ze ken, hebben ze tot die wedstrijd altijd inzet geleverd. Morgen wordt een wedstrijd op zich: hun resultaten tot dusver tellen niet mee, de onze ook niet. Ik zie het niet makkelijk in. We kunnen sowieso nooit een tegenstander onderschatten, maar we moeten hier wel winnen.”

Van Nistelrooy weet wat er nodig is in Zürich om te winnen. “Als je niet goed aan de wedstrijd begint, niet de energie erin legt, dan is het net wat minder. Dan heb je nog wel mogelijkheden om gelijk te komen, maar het was te weinig. Dan moeten we nu reageren, deze wedstrijd is een uitgelezen mogelijkheid. Maar we moeten het wel laten zien.”

TIP: 2.95 als PSV wint én de nul houdt in Zürich!

Gaat PSV zich morgen revancheren?

  • Ja, komt helemaal goed
  • Nee, vrees van niet
70+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie