‘Ruud van Nistelrooy-drama in de maak’

Foto: ‘Ruud van Nistelrooy-drama in de maak’

Aanvankelijk gaf Ruud van Nistelrooy een paar keer aan dat hij het hoofdtrainerschap bij PSV helemaal (nog) niet zag zitten, maar hij liet zich overhalen door algemeen directeur Marcel Brands en is nu tóch ‘de sterke man’ in het Philips Stadion. Aad de Mos ziet echter een groot gevaar.

In de podcast Twee Viertje met Aad van SoccerNews.nl zegt hij: “Hij wilde zelf niet. En na gesprekken met Marcel Brands is hij op zijn besluit teruggekomen. En hij vond het prima, hij zag het helemaal zitten. Dat is misschien zijn les. En het is te hopen dat het niet dezelfde kant op gaat zoals bij veel oud-topspelers, dat hij niet geschikt blijkt te zijn voor het vak…”

Eerder zei De Mos al over het debacle van PSV tegen SC Cambuur (3-0 verlies): “Of het een complete offday was in Leeuwarden? Dat niet, want alle wedstrijden tot nu toe waren een offday, behalve tegen Feyenoord, maar die moesten ze ook winnen, en tegen de zogenaamde kleintjes: Volendam, Excelsior. Maar tegen Monaco was het heel slecht. Tegen de Rangers was het heel slecht. Tegen Monaco kwamen ze nog goed weg natuurlijk, dat Monaco niet doorgegaan is in die wedstrijd is eigenlijk een raadsel… Maar tegen Twente en Cambuur… dat zegt eigenlijk alles over de wedstrijden van PSV.”

TIP: Verdien 4.55 keer je inleg als PSV gelijkspeelt tegen FC Zürich!

Twee Viertje met Aad 

Oud-trainer en voetbalanalist Aad de Mos verschijnt wekelijks in een podcast van SoccerNews.nl: Twee Viertje met Aad. In de podcast, waarvan het tweede seizoen inmiddels afgetrapt is, laat de voormalige coach van Ajax en PSV zijn licht schijnen over het laatste voetbalnieuws, actuele wedstrijden en natuurlijk randzaken!

Gaat het met Van Nistelrooy dezelfde kant op?

  • Ja
  • Nee
345+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie