‘Spreekkoren Ajax-fans gingen veel te ver’

Foto: ‘Spreekkoren Ajax-fans gingen veel te ver’

De fans van Ajax lieten gisteren heel duidelijk merken dat ze absoluut ontevreden waren met de oorwassing door SSC Napoli. Er waren zelfs witte zakdoekjes te zien, ‘Schreuder rot op’ was zo nu en dan te horen.

Dat Dusan Tadic niet werd gewisseld, vond Van der Vaart onbegrijpelijk. “Dan gebeurt er misschien nog wat. Je ziet: Tadic is totaal niet in vorm. En ze zeggen dan wel dat je respect voor hem moet hebben – en dat heb ik ook – maar op een gegeven moment is het beste er wel af. En dan komt er frustratie, krijg je nog een rode kaart… Dit is een speler zonder vertrouwen. Dat voel je aan alles. zo’n jongen moet je uit zijn lijden verlossen. Je hoort ook aan het publiek dat ze dat willen.”

‘Spreekkoren gingen te ver’

“Je hoort het publiek ‘Schreuder rot op’ zingen, dat vind ik wel heel erg ver gaan. Het begon eigenlijk toen hij ging wisselen. Hij haalde Taylor eruit, die vond ik in de eerste helft nog wel aardig spelen. Het was eigenlijk zijn doelpunt. Dat was ongelukkig en toen begonnen ze te zingen. Deze avond mag nooit bij Ajax, maar om dan meteen te zeggen dat de trainer moet wegwezen, vind ik wel heel ver gaan.”

“Ik weet precies hoe het werkt. Ik vind dat er nog veel mensen zijn blijven zitten. Normaal is het al snel leeg. Natuurlijk hebben ze krediet, want ze hebben ook heel veel mooie avonden gehad, maar dit is heel sneu voor Schreuder en heel Ajax. Dit was een totale offday en een verdiende overwinning voor Napoli. Dat was vanaf het begin zichtbaar. Deze doet wel even zeer.”

TIP: Eindigt Volendam-Ajax in 1-3? Win 9,50 keer je inleg via Unibet!

Terecht dat de Ajax fans dit zongen

  • Eens
  • Oneens
344+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie