Europees voetbal bij Unibet: met Ajax, Feyenoord, PSV én AZ

Foto: Europees voetbal bij Unibet: met Ajax, Feyenoord, PSV én AZ

Vanaf nu wordt het aanpoten voor de Eredivisie-clubs die ook in Europa actief zijn: tot aan het wereldkampioenschap in Qatar krijgen zij een moordend programma voor de kiezen. En ook deze midweek wordt er gespeeld door Ajax, Feyenoord, PSV en AZ. Unibet neemt de verhoudingen onder de loep…

Crisis bij Ajax?

We beginnen in onze hoofdstad, waar Ajax in de Champions League de vloer aanveegde met het Rangers FC van trainer Giovanni van Bronckhorst (4-1). Daarna volgde echter een verliespartij tegen het Liverpool van oefenmeester Jürgen Klopp (2-1), waardoor er behoorlijk veel druk staat op de ontmoeting met Napoli. Bovendien heeft het zelfvertrouwen in de Johan Cruijff ArenA een knauw gekregen door het achtereenvolgende puntenverlies tegen eerst AZ (2-1) en daarna Go Ahead Eagles.

Desondanks is oefenmeester Alfred Schreuder nog niet ‘zenuwachtig’: “Of ik nerveus begin te worden? Waarom zou ik nerveus moeten zijn? Ik vind dat we beter moeten spelen, daar kijken we naar.” Te beginnen tegen Napoli, dat eerste staat in de Italiaanse Serie A met twintig punten uit acht wedstrijden (zes keer winst en twee keer gelijk). Door het thuisvoordeel zijn de odds Ajax gunstig gezind (2.28 voor een overwinning), maar het verschil is niet zo héél groot, want de Italianen krijgen een quotering van 3.05. Een remise is in potentie het meest winstgevend, met 4.00.


Verwachte doelpuntenmakers zijn bijvoorbeeld Brian Brobbey (2.65), Mohammed Kudus (2.85), Steven Bergwijn (2.85) en/of Giovanni Simeone (2.80). Maar let op Khvicha Kvaratskhelia (3.65)! Het Georgische ‘talent’ (21 jaar oud) van Napoli steekt in een supervorm.

PSV ‘móét er staan’

Bij PSV gaat het niet veel beter dan bij Ajax, want de Eindhovenaren verloren in het voorbije weekend met maar liefst 3-0 van SC Cambuur… Tegen FC Zürich moet het beter, zeker na het ietwat teleurstellende gelijke spel tegen Bodö/Glimt. In Leeuwarden zei coach Ruud van Nistelrooy: “We hebben dit wel meer meegemaakt. Hier moeten we mee omgaan. We zijn altijd bij elkaar gebleven. Ook nu werken we knetterhard door. We moeten zorgen dat we er donderdag weer staan. Dat zijn we verplicht aan de club en aan onszelf.” In Zürich is de Eredivisie-topclub dé grote favoriet (1.57) en dus eigenlijk aan zijn stand verplicht om te winnen. Een gelijkspel is potentieel 4.35 keer je inzet waard en een thuiszege zelfs 5.50 keer.

Feyenoord en AZ

Feyenoord won met 6-0 van Sturm Graz in de Europa League en wil die lijn doortrekken tegen FC Midtjylland. Dat is een tegenstander die serieus genomen moet worden, maar Unibet acht het wel waarschijnlijk dat het team van Arne Slot wint (2.15). Het ligt echter dicht bij elkaar, met een odd van 3.10 voor een zege van Midtjylland en een quotering van 3.80 voor een remise.

We sluiten af met AZ, de kersverse (en toch wel verrassende) koploper van de Nederlandse competitie. Dat neemt het in de Conference League op tegen het Cypriotische Apollon Limassol (1.35, 4.75, 8.50). Winnen de Alkmaarders met meer dan één doelpunt verschil (1.98), meer dan twee (3.65) of misschien wel meer dan drie (7.50)? Het behoort tot de mogelijkheden in het AFAS Stadion!



Unibet

Ons land telt inmiddels een flink aantal gelicentieerde bookmakers, maar er kan er maar één de grootste zijn. Die eer is weggelegd voor… Unibet, een wedkantoor dat het zelfs voor elkaar heeft gekregen dat er in de volksmond gesproken wordt van ‘een Unibetje zetten’ in plaats van ‘een wedje’. Inmiddels hoort de ‘bookie’ er weer helemaal bij (Unibet heeft een vergunning gekregen van de Kansspelautoriteit). En om dat te vieren biedt de bookmaker jou een mooie bonus aan: €40 aan freebets bij €10 inzet! Claim hier jouw welkomstcadeautje!

Check de odds alsjeblieft zelf voordat je inzet. De quoteringen in dit artikel zijn op het moment van schrijven juist, maar kunnen natuurlijk veranderen!

Verwacht jij goede uitslagen?

  • Ik wel
  • Ik niet
24+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie