Wereldgoal helpt Fortuna in zetel tegen dolend Volendam (?)

In het laatste kwartier voor de rust bij Fortuna Sittard en FC Volendam hebben de gastheren het duel volledig naar zich toe getrokken. De dolende bezoekers zullen niet bepaald uitkijken naar de tweede helft.

Het eerste half uur was weinig spraakmakend, waarna in de 33e minuut uit het niets een prachtige treffer viel. Na een afgeslagen vrije trap kon Úmaro Embaló buiten de zestienmeter oppikken, waarna de basisdebutant met een weergaloze knal de verre kruising vond.

Daarna ging het van kwaad tot erger bij de ploeg van Wim Jonk. Bilal Ould-Chikh kreeg na een charge op George Cox rood van Dennis Higler. Om de ramp compleet te maken tekende Oguzhan Özyakup voor rust nog voor de 2-0.

TIP: Loop binnen met een gelijkspel. Liefst 23x je geld!