“Je merkte aan PSV dat ze op 90 procent probeerden te winnen”

Foto: “Je merkte aan PSV dat ze op 90 procent probeerden te winnen”

SC Cambuur gaf PSV op zaterdagmiddag van katoen voor eigen publiek in het Cambuurstadion, waar Mitchell Paulissen de 2-0 maakte. De middenvelder merkte aan de spelers van de tegenstander dat zij zich niet voor de volle honderd procent inzetten…

De Telegraaf citeert hem: “Ik denk dat PSV niet veel gecreëerd heeft. We klapten er gewoon vol op. We bleven ook aanvallen. Na de 1-0 gingen we voor de 2-0 en na de 2-0 gingen we voor de 3-0. Dat tekent ook onze ploeg. Als je gaat terugzakken, kan de bal er ook zomaar invallen. Maar we hebben ervoor gezorgd, dat ze bang voor ons bleven. Het is een fantastisch resultaat. We hadden dan wel vier keer verloren, maar toch hadden we vertrouwen.”

Ajax-uit kun je verliezen, tegen AZ verloren we ongelukkig, want toen speelden we heel goed, tegen FC Groningen verloren we onterecht en daarna kwam die pot met de rode kaarten tegen RKC”, vervolgt Paulissen. “Dat was natuurlijk dom. Maar in de ploeg was er ondanks die vier nederlagen gewoon vertrouwen. We weten dat we goed kunnen voetballen en je hebt een keer een middag nodig dat alles goed valt.”

Negentig procent

Daarna wijdt de dynamische middenvelder wat woorden aan de inzet van PSV: “Je merkte aan PSV dat ze op negentig procent probeerden te winnen, maar wij wisten meteen dat dat niet ging lukken tegen ons. Als we dit vaker laten zien komen we te staan waar we horen en dat is een stukje boven de onderste plekken. Daarvoor hebben we voldoende kwaliteit in het team.”

TIP: Verdien 3.50 keer je inleg als Cambuur gelijkspeelt tegen Go Ahead Eagles!

90 procent?

  • Misschien wel minder
  • 100!
116+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie