‘Ronaldo kent volgende bestemming’

Foto: ‘Ronaldo kent volgende bestemming’

Cristiano Ronaldo deed er deze zomer alles aan om weg te komen bij Manchester United. De Portugese superster miste de voorbereiding wegens familieproblemen. Dat leek vooral om zijn voetbalfamilie te gaan, want Manchester United weigerde mee te werken aan een vertrek van Ronaldo. 

Zo zou Ronaldo een contract van 2,2 miljoen euro per week (!) door de neus zijn geboord door de houding van Manchester. Inmiddels heeft Ronaldo zijn voetbalschoenen weer gestrikt, maar een basisplaats in de Premier League zat er voorlopig nog niet in voor de 37-jarige aanvaller. 

Cristiano Ronaldo 

Erik ten Hag lijkt voorlopig ook geen voornemens te hebben om de vedette in zijn basisopstelling te hebben. Het contract van Ronaldo loopt nog aan het einde van het seizoen. Dat neemt sowieso al geruchten met zich mee, helemaal in het geval van Ronaldo. 

Zelf zei de aanvaller tijdens de interlandperiode dat hij niet alleen op het WK van 2022, maar ook nog op het EK van 2024 wil schitteren. Volgens zijn moeder Dolores Aveiro liggen er ook plannen om dat vanuit Portugal te gaan doen. De moeder van Ronaldo vertelde in gesprek met Nova Genta dat er plannen zijn om terug te keren bij de club waar het allemaal begon. 

Er was deze zomer ook al sprake van een mogelijke terugkeer naar Sporting Lissabon, de club die Ronaldo op achttienjarige leeftijd verliet voor Manchester United. “Een terugkeer is mogelijk, alleen dit is nog niet het moment”, zei de moeder van Ronaldo. “Ik denk wel dat het dit of volgend jaar gaat gebeuren.”

TIP: Manchester United wint van Manchester City? 

Gaat Ronaldo verlengen bij United?

  • Nee
  • Ja
353+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie