‘Juventus heeft Ihattaren-probleem’

Foto: ‘Juventus heeft Ihattaren-probleem’

Het lijkt er niet op dat Ajax de koopoptie in het contract van Mohamed Ihattaren gaat lichten. De aanvallende middenvelder, die in het afgelopen driekwartjaar tot één wedstrijd voor Ajax kwam, leek in de voorbereiding van dit nieuwe seizoen zijn pijlen op het voetbal gericht te hebben. 

Na een aantal spraakmakende wedstrijden verdween de 20-jarige aanvallende middenvelder weer buiten de lijnen. De huurling van Juventus schitterde in afwezigheid totdat de oude krantenkoppen hem weer in de spotlight zette: vermeende banden met de onderwereld zorgde ervoor dat er volgens verschillende media een bedreigende situatie rondom Ihattaren was ontstaan. 

Dat werd door de middenvelder zelf overigens ontkent. Ihattaren stapte onlangs in het huwelijksbootje en op de foto’s daarvan leek de middenvelder het eten van de huwelijkstaart óók in zijn individuele trainingsprogramma te hebben opgenomen. Dat werd hem al door menig Ajax-fan niet in dank afgenomen. 

Volgens Maarten Wijffels van het Algemeen Dagblad lijkt het wel duidelijk dat Ihattaren vanaf volgend kalenderjaar ‘gewoon’ het probleem van Juventus is. Veel verwachtingen heeft de journalist niet. “Dit seizoen was er één week in de voorbereiding waarbij ze dachten: dit is het. Maar daarna ook niet mee”, schreef hij in de krant. 

De clubs die het probeerde met Ihattaren, valt weinig te verwijten. “Ik wil voorzichtig zijn, maar ik heb bij PSV gezien hoe ze het hebben geprobeerd met hem. Je moet pijn kunnen lijden als speler. Pijn om prestaties te kunnen leveren. Bij PSV was dat voor Ihattaren al heel moeilijk, het over langere tijd je gedragen als prof en ermee bezig zijn. Dat is niet veranderd.”

TIP: Wint Ajax van Napoli? Pak 2.25x je inzet!

Komt het nog goed met Ihattaren?

  • Ja
  • Nee
1402+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie