‘PSV heeft opvolger De Jong in beeld’

Foto: ‘PSV heeft opvolger De Jong in beeld’

PSV wil Jordy Zuidam als opvolger aanstellen van de vertrokken technisch directeur John de Jong. Met dat nieuws komt Chris Woerts bij het programma Vandaag Inside naar buiten. Volgens Woerts wordt de huidige technisch directeur van FC Utrecht gezien als de belangrijkste kandidaat om De Jong op te volgen.

In 2013 stelde Utrecht Zuidam aan als hoofd scouting, waarna hij in 2017 de functie van technisch directeur voetbalzaken ging bekleden. “Zuidam heeft het niet slecht gedaan bij Utrecht”, stelde Woerts in het praatprogramma. “En ik denk dat hij qua karakter in de structuur van PSV past.”

Transferperiode PSV

De Jong stapte twee weken geleden op bij de Eindhovenaren, nadat hij werd afgerekend op de afgelopen transferperiode. De Raad van Commissarissen was van mening dat De Jong minstens één topspeler moest verkopen, maar de technisch directeur hield zowel Cody Gakpo als Ibrahim Sangaré binnenboord. Dat was tegen het zere been van de RvC, die van mening was dat PSV de laatste jaren op zowel sportief als financieel gebied al te weinig progressie boekte. Het Eindhovens Dagblad meldde eerder al dat PSV zowel extern als intern naar een opvolger kijkt. Ook de naam van Ernest Faber wordt genoemd als mogelijke opvolger van De Jong.

TIP: Eindigt Cambuur tegen PSV in 0-3? Pak 9x je inzet bij Unibet!

Is Zuidam een goede opvolger voor De Jong?

  • Ja, heeft het bij Utrecht goed gedaan
  • Nee, ik denk dat hij het grote werk niet aan kan
247+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie