Gullit schuift aan in fonkelnieuw voetbalprogramma

Foto: Gullit schuift aan in fonkelnieuw voetbalprogramma

Voetbalfans kunnen binnenkort genieten van nog een nieuw live-voetbalprogramma meldt het Algemeen DagbladZiggo Sport komt met het live-voetbalprogramma Ziggo Sport Voetbal Café. De presentatie komt in handen van Bas van Veenendaal, waarbij oud-profvoetballer Ruud Gullit als vaste gast zal gaan fungeren. 

Oud-voetballer Jan van Halst zal als analist te zien zijn in het programma. De eerste uitzending staat voor aanstaande vrijdag 30 september op de planning, waarin voormalig international en oud-PSV‘er Arthur Numan te gast is. Elke vrijdagavond om 21:30 uur is het programma te zien op Ziggo Sport. In het programma wordt vooruitgeblikt op het komende voetbalweekend met daarin nieuws, weetjes en statistieken. Ook wordt er wekelijks een amateurclub bezocht.

Gullit over Timber

Gullit is ook met vaste regelmaat te gast bij het praatprogramma Rondo van Ziggo Sport. In dat programma sprak hij onlangs nog lovend over Ajax-verdediger Timber, die daarin digitaal te gast was. “In balbezit vind ik je altijd een van de besten. Echt, je kan zó goed voetballen. Ik had altijd twijfels over verdedigen, want je bent niet zo groot. Maar ik zie wel dat je daarin ook beter bent geworden, vooral in die duels. Want jullie spelen ook bij Ajax met veel ruimte achter je, dan moet je toch soms wel goed kunnen dekken. En ik vind dat je ongelooflijke stappen in hebt gemaakt.” Volgens Gullit heeft Timber vooral op verdedigend vlak veel stappen gemaakt. “Ik vind dat je veel beter bent geworden in verdedigen, dat is echt je grootste winst, denk ik. En als je dan ook nog kan voetballen, nou, the sky is the limit.”

TIP: Pak 8x je inzet bij een 2-0 overwinning van Ajax op Go Ahead Eagles!

Ga jij kijken naar Ziggo Sport Voetbal Café?

  • Ja, lijkt me leuk
  • Nee, lijkt me geen toevoeging
139+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie