‘De Vrij staat voor wintertransfer’

Foto: ‘De Vrij staat voor wintertransfer’

Stefan de Vrij lijkt bij Internazionale aan zijn laatste seizoen bezig te zijn. La Gazetta dello Sport schrijft dat Inter de verdediger afgelopen transferperiode al wilde slijten, maar dat interesse voor de Oranje-international uitbleef. De Vrij, wiens contract komende zomer afloopt, was de afgelopen seizoenen onbetwiste basisspeler, maar krijgt dit seizoen de nodige kritiek te verwerken.

Inter kent een beroerde competitiestart en is na zeven speelronden in de Serie A op een zeven plek terug te vinden. Vooral de elf tegendoelpunten vallen daarbij op en De Vrij wordt daar grotendeels verantwoordelijk voor gehouden. Samen met zijn kompanen Milan Skriniar en Allessandro Bastoni vormde De Vrij de afgelopen twee jaar het vaste verdedigingsblok van de Serie A. Door de matige prestaties van de afgelopen weken lijkt Inter echter snel in te willen zetten op een vroegtijdig afscheid van De Vrij.

Wintertransfer De Vrij

Volgens het Italiaanse medium ligt een winterse transfer dan ook voor de hand, gezien De Vrij anders transfervrij de deur uitloopt. De Nerazzuri lijkt in ieder geval niet in te willen zetten op een contractverlenging. Ook Skriniar heeft nog een contract tot eind 2023, maar Inter zou het contract van de Slowaak juist wel willen openbreken. Skriniar lijkt echter niet echt happig op een nieuw contract en staat onder andere in de belangstelling van Paris Saint-Germain en Real Madrid. De contractonderhandelingen bevinden zich momenteel dan ook in een impasse. 

TIP: Pak 1.95 keer je inleg bij een overwinning van Inter op AS Roma!

Doet De Vrij er verstandig aan om Inter in de winter te verlaten?

  • Ja, is ook beter voor zijn kansen in Oranje
  • Nee, wachten tot de zomer, dan is hij transfervrij
199+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie