Alles wat je moet weten over de Final Four in Nations League

Foto: Alles wat je moet weten over de Final Four in Nations League

Het Nederlands elftal plaatste zich gisteravond voor de Final Four van de Nations League door te winnen van België. Het laatste stadium van het toernooi zal zich vrijwel zeker af gaan spelen in Nederland, aangezien ons land het enige overgebleven land is dat zich beschikbaar stelt voor de organisatie ervan.

“Naast Nederland waren namelijk België, Polen en Wales de andere drie kandidaten voor de organisatie. De winnaar van de poule mocht de organisatie op zich nemen. Dat wordt dus Nederland”, weet het Algemeen Dagblad te melden. De definitieve toewijzing als speellocatie volgt in januari.

De wedstrijden zullen afgewerkt gaan worden in Rotterdam (de Kuip, Feyenoord) en Enschede (Grolsch Veste, FC Twente). Dit omdat de stadions van Ajax (Johan Cruijff Arena, Amsterdam) en PSV (Philips Stadion, Eindhoven) in juni al bezet zijn wegens concerten en/of festivals.

Deelnemende landen

Naast Oranje is ook Kroatië zeker van een plek in de Final Four; de Kroaten werden eerste in een poule met Frankrijk, Oostenrijk en Denemarken. Vanavond wordt nog duidelijk wie uit Groep 2 en 3 naar de Final Four gaan. Het AD somt op: “In Groep 2 gaat Portugal aan de leiding met tien punten. Spanje volgt met acht punten en kan dus ook nog groepswinnaar worden. Portugal speelt morgen de laatste groepswedstrijd thuis tegen Spanje.”

“In Groep 3 gaat Hongarije (tien punten) verrassend aan de leiding in een poule met Italië (acht punten), Duitsland (zes punten) en Engeland (één punt). Vanavond speelt Hongarije nog thuis tegen Italië.”

TIP: 3.20x je inleg als Spanje vanavond wint van Portugal!

Wie gaat door uit Groep 2, denk jij?

  • Portugal
  • Spanje
430+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie