“Als je een echte kerel bent, zeg je het recht in mijn gezicht”

Foto: “Als je een echte kerel bent, zeg je het recht in mijn gezicht”

Nemanja Matic is absoluut niet gediend van de kritiek die Roy Keane aan zijn adres uitte over zijn afscheid bij Manchester United. Destijds zei de Serviër dat hij ‘de club, net als zijn vorige werkgever Chelsea, in zijn hart had gesloten’.

“Waar is de standaard gebleven bij de club? Matic zegt dat hij weggaat en een geweldige tijd heeft gehad en dat Man United voor altijd in zijn hart zit, net als Chelsea. En vergeet Benfica niet. Ze kunnen niet allemaal in je hart zitten”, foeterde Keane op de Engelse buis.

In The Times reageert Matic, die bij AS Roma tekende, op de kritiek. “Ik heb respect voor wat hij bereikt heeft, maar hij moet begrijpen dat het voetbal is veranderd. Met de manier waarop hij zich gedroeg op het veld, zou zeventig procent van zijn acties tegenwoordig een rode kaart opleveren. Je kan geen klap uitdelen als alle camera’s in de wereld op je gericht staan. Als je een echte kerel bent, zeg je het recht in mijn gezicht. Maar hij was altijd heel aardig naar me. Dus wat hij in het openbaar zegt, kan me eerlijk gezegd niets schelen. Ik weet wat ik bereikt heb in mijn carrière en ik ben erg gelukkig.”

Maguire

Ook de harde noten die gekraakt worden over Harry Maguire staan Matic niet aan. “Wat mensen hem aandoen, is een ramp. Iedereen zou zijn grenzen moeten kennen, maar wat deze mensen op sociale media schrijven… Ze hebben zelf waarschijnlijk geen leven, dus schrijven ze maar slechte dingen over iemand anders.”

TIP: Verdien 8 keer je inleg als United de FA Cup wint!

Matic heeft groot gelijk

  • Eens
  • Oneens
82+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie