Kaka’ lovend over Barcelona-wonderkinderen

Foto: Kaka’ lovend over Barcelona-wonderkinderen

FC Barcelona heeft met Gavi en Pedri twee gigantische talenten in huis. De jongelingen bewijzen maar weer eens de theorie ‘goed genoeg is oud genoeg’. Ook Kaka’, in het verleden uitkomend voor aartsrivaal Real Madrid, is lovend over het duo. 

“Spanje heeft een enorm goed team, met geweldige spelers”, trapt Kaka af in MARCA. “Luis Enrique lijkt mij ook een zeer innovatieve coach. Hoewel de spelers jong zijn, mag ik graag naar Gavi kijken. Ik denk ook dat Pedri een mooie toekomst voor zich heeft.”

FC Barcelona 

Kaka’ heeft ook oog voor zijn oude ploegmaat Alvaro Morata, die in de tijd dat de Braziliaanse aanvallende middenvelder bij Real speelde aan zijn doorbraak in het internationale voetbal werkte. “Ik blijf altijd naar Morata kijken, helemaal omdat ik hem heb zien komen bij Real.”

Toch zal Kaka’ juichen voor Brazilië op het aankomende WK. “Neymar wordt de leider van het team in Qatar”, weet de Braziliaan. “Maar het is erg belangrijk dat hij goede spelers aan zijn zijde heeft. Spelers zoals Vinicius, Richarlison, Antony… Het moeten wel spelers zijn die er meteen staan. Geen talenten.”

In het hedendaagse voetbal is er steeds minder plek voor de positie waar Kaka’ groot werd: de klassieke nummer tien. “Ik denk niet dat ‘ie verloren is gegaan”, stelt Kaka’. “Er is simpelweg gewoon heel weinig ruimte meer in die zone. Daarom proberen alle teams te openen en meer op de vleugels te spelen.”

Wint Spanje van Italië? Pak 2.5x je inzet!

Heeft Kaka gelijk?

  • Ja
  • Nee
46+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie