Jean-Paul Boëtius geopereerd: “Ik voel me dankzij jullie heel erg gezegend”

Foto: Jean-Paul Boëtius geopereerd: “Ik voel me dankzij jullie heel erg gezegend”

Jean-Paul Boëtius kreeg onlangs de schrik van zijn leven toen er bij hem bij een urologisch onderzoek een tumor in de teelballen werd gevonden. Inmiddels is de aanvaller van het Duitse Hertha BSC daaraan geopereerd en die ingreep is succesvol verlopen, zo maakt hij zelf bekend via social media. 

“Bedankt voor de hartverwarmende en opbeurende woorden”, schrijft de voormalige Feyenoord-vleugelspits op Instagram. “Ik voel me dankzij jullie heel erg gezegend en bevoorrecht. Speciale dank aan Hertha BSC en het medische team voor alle hulp.”

Technisch directeur Fredi Bobic reageerde in een eerder stadium op de ontdekking van de tumor: “Hoe bitter het nieuws in eerste instantie is, we zijn vol hoop en vertrouwen dat Jean-Paul weer gezond en zo snel mogelijk zal terugkeren. Hij zal op weg naar zijn terugkeer alle steun van ons krijgen.”

TIP: Verdien 3.20 keer je inleg als Hertha van TSG 1899 Hoffenheim wint!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Jean-Paul Boetius (@jpboetius5)

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie