‘Enorm statement van genadeloze Ten Hag’

Foto: ‘Enorm statement van genadeloze Ten Hag’

Erik ten Hag is prima begonnen aan zijn periode bij Manchester United. De Tukker heeft niet geschroomd om harde knopen door te hakken, zo merkt oud-speler Patrice Evra op. Hij is lyrisch over de Tukker.

De Fransman zag een ‘schokgolf’ achter Ten Hag aan komen op Old Trafford. “Hij passeerde de aanvoerder, zette Cristiano Ronaldo op de bank en gaf Tyrell Malacia een kans. Dat is een enorm statement.” Evra vervolgt, in gesprek met Betfair: “Door die paar spelers veranderde het één en ander. Het is niet dat ze heel slecht speelden, maar rondom die spelers was veel negativiteit. Daar moet je soms mee afrekenen. Ten Hag had de moed om dat te doen. Met die belangrijke beslissingen zorgde hij voor enorme schokgolven.”

Met Maguire en Ronaldo heeft Evra overigens wel te doen. “Maar Ten Hag zei ook dat hij aan een nieuw tijdperk begint en dat Ronaldo nog steeds in zijn plannen voorkomt. Ik weet zeker dat het zo is. Ten Hag en Ronaldo moeten gewoon een eerlijk gesprek voeren. Alles wat er nu gebeurt, is logisch.”

Medelijden

“Het aanvoerderschap is altijd een groot item, zeker bij Manchester United. Om de aanvoerder te laten vallen, is een enorm statement. Dat moet moeilijk zijn voor Maguire. Men is ook oneerlijk voor hem. Zelfs als hij goed speelt, krijgt hij nog kritiek. En als hij niet speelt krijgt hij toch de schuld van een nederlaag…” Evra snapt Ten Hag echter wel. “United heeft Raphaël Varane en Lisandro Martínez en de manier waarop zij vechten en alles geven, doet mij erg goed.”

TIP: Verdien 7.50 keer je inleg als United de Derby van Manchester wint!

Ten Hag wordt een doorslaand succes bij United

  • Ja, dat denk ik wel
  • Ik moet het nog maar zien..
324+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie