Verbazing bij Lyon om ‘foutieve Bosz-informatie’

Foto: Verbazing bij Lyon om ‘foutieve Bosz-informatie’

De laatste dagen verschenen er steeds meer berichten over een potentieel ontslag voor Peter Bosz bij het dolende Olympique Lyon, maar geruchten over een ultimatum (‘verliespartijen tegen PSG en RC Lens zou zijn congé betekenen) zijn onzin.

“Na afloop van de wedstrijd tegen PSG (0-1 nederlaag) is er geen ‘crisisoverleg’ belegd door de directie”, reageert Lyon in een statement. “Daarnaast is er ook geen ultimatum gesteld aan Peter Bosz. De club wil herhalen dat er het volste vertrouwen is in Bosz, zijn staf en de spelers en dat hij er alles aan zal doen om de doelstellingen te bereiken.”

Onvrede onwaar

Ook geruchten over onvrede van de spelers over de gehanteerde speelwijze zijn onzin, meent Lyon. “Of het nu gaat om Lacazette of andere spelers, niemand heeft bij de clubleiding geklaagd over de door Bosz gehanteerde tactiek. De aanvoerder spart regelmatig met zijn trainer, maar heeft de keuzes van Bosz op geen enkele manier aangevochten.”

“Olympique Lyon is opnieuw verbaasd dat er zulke totaal foutieve informatie naar buiten komt, met als enige doel het team te ontwrichten. De hele club werkt en concentreert zich vooral op de komende zeven Ligue 1-wedstrijden met als enige doel Peter Bosz en zijn spelers in de best mogelijke omstandigheden te brengen om de gestelde doelen te bereiken”, aldus OL tot slot.

TIP: 2.40x je inleg als Lyon wél van Lens weet te winnen!

Gaat Bosz het tij nog doen keren bij Lyon?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Ik moet het nog maar zien..
43+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie