Erik ten Hag doet Antony-belofte

Foto: Erik ten Hag doet Antony-belofte

Antony debuteerde vandaag bij Manchester United en maakte meteen de 1-0 tegen Arsenal (einduitslag: 3-1 voor The Red Devils). Verder speelde de Braziliaan echter een vrij onopmerkelijk duel en oefenmeester Erik ten Hag ‘weet dat hij beter kan’.

Op de Engelse tv zegt de Tukker over het debuut van Antony: “We hebben allemaal gezien hoe dreigend hij is. Met zijn snelheid en creativiteit kan hij een echte bedreiging vormen in de Premier League. We misten iemand op rechts, want de spelers die daar kunnen spelen, zoals Jadon Sancho en Marcus Rashford, spelen liever in het midden of aan de linkerkant.”

“Nu hebben we de missing link”, vervolgt Ten Hag. “Hij heeft het goed gedaan, maar hij kan nog beter. Ik ken hem uit Amsterdam en ik weet dat dit een andere competitie is, maar hij heeft de potentie om nog dreigender te worden voor tegenstanders dan hij vandaag was.”

Rashford

Rashford scoorde de andere twee goals namens United. De aanvaller stelt dat zijn ploeg ‘geslaagd is voor een grote test’: “Dit is altijd een grote wedstrijd, zeker omdat Arsenal zo goed is begonnen. We hebben de test doorstaan en we mogen trots op onszelf zijn. Arsenal is een goede ploeg en is heel goed in het uitvoeren van zijn spelprincipes. Het is een ploeg die uit balbezit voetbalt en de tegenstander in de problemen brengt doordat spelers steeds de ruimtes opzoeken en dreigend zijn. Dat hadden we verwacht. De wedstrijd was in evenwicht. In de eerste helft maakten we geen gebruik van de ruimtes, maar in de tweede helft wel.”

TIP: Verdien liefst 19 keer je inleg als United kampioen wordt!

Kan Antony beter?

  • Ja, sowieso
  • Nee
218+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie