Volgende Ajax-megatransfer ‘staat al klaar’

Foto: Volgende Ajax-megatransfer ‘staat al klaar’

Uiteindelijk was het Lisandro Martínez die zich bij de selectie van Manchester United voegde, maar aanvankelijk klopten The Red Devils bij Ajax aan voor Jurriën Timber. Die besloot echter nog een jaartje te blijven, maar in de zomer van 2023 wil hij een toptransfer maken.

In het Algemeen Dagblad legt de Ajacied uit: “De knoop doorhakken om te blijven of te gaan, was wel de moeilijkste keuze uit mijn loopbaan. Ik speel pas anderhalf jaar in het eerste elftal. Zo’n keuze op je 21ste moeten maken, is niet makkelijk. Geld speelde geen seconde een rol. Of er afspraken zijn gemaakt om volgend jaar een transfer te maken? Dat is wel de bedoeling ja, maar je weet nooit hoe het loopt. Maar daar is goed over gesproken samen met Ajax.”

Muiten

Timber gaat sowieso niet muiten om dat mogelijk te maken: “Trainingen overslaan als de club dan niet meewerkt, is niet mijn bedoeling. Ik wil graag samen met Ajax in goede harmonie samenwerken. Ik kan Antony echter wel begrijpen bij zo’n hoog bod. Of je dan niet moet gaan trainen, weet ik niet. Mohammed Kudus zit op de bank. Voor Edson Álvarez is Chelsea een unieke kans. Ik zou dit zelf niet zo snel doen, maar dat kan ik pas zeggen als ik in z’n situatie verkeer.”

“Zij zitten in het moment”, aldus de Oranje-international. “Je weet niet wat ze voelen. Ik denk dat achtergrond ook een rol speelt. Voor hen is Ajax meer een tussenstap. Ze zijn uit een ander land gekomen om via Ajax naar een grotere club te gaan. Ze voelen zich thuis, maar ze zijn ook weer niet thuis.”

TIP: Verdriedubbel je inleg als Ajax de KNVB Beker wint!

Gaat hij Ajax veel geld opleveren?

  • Sowieso
  • Nee
1398+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie