El Ghazi: “Het was niet goed van mezelf”

Foto: El Ghazi: “Het was niet goed van mezelf”

Anwar El Ghazi heeft toegegeven dat hij zijn debuutwedstrijd tegen FC Twente niet naar wens is verlopen. Niet alleen verloor PSV met 2-1 in Enschede, maar de nieuwe aanvaller viel ook nog eens ongelukkig in.

De oud-Ajacied mocht in de tweede helft invallen. “Ik heb nog steeds een goed gevoel bij PSV, ondanks dat het vandaag minder was”, vertelde El Ghazi aan ESPN. “Ik had me zeker een beter debuut voorgesteld. Ik zat zelf totaal niet lekker in de wedstrijd.”

PSV stond halverwege al met 2-0 achter. “Je knokt jezelf een beetje terug in de tweede helft, maar al met al was het gewoon niet goed vandaag. We waren niet agressief genoeg. We gaven niet honderd procent. We hebben niet als collectief druk gezet en gingen er niet als collectief voor.”

Harde conclusie

El Ghazi wil daar graag aan bijdragen. “Ik moet beter, dat weet ik. Het was niet goed van mezelf vandaag. Ik had nog geen wedstrijdritme, maar had wel iets moeten doen. Dat is niet gelukt, maar er zijn nog veel wedstrijden te gaan. We mogen niet denken dat het nu klaar is. We moeten door naar de volgende wedstrijd.”

De PSV-aanvaller eist ook meer van zichzelf. “Ik ben geen 20 jaar meer, ik ben 27 inmiddels. Ik weet dat ik beter kan en dat moet ook. Fysiek ben ik op en top fit. Ik heb keihard doorgetraind in Engeland, maar qua wedstrijdritme zit ik er nog niet goed in. Dat moet nog gebeuren.” 

TIP: Wint PSV de EL-groep? Win vijf keer je inleg via Unibet!

Gaat hij een PSV-aanwinst blijken?

  • Ja
  • Nee
163+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie