‘Gio’ incasseert dreun richting Ajax: “Nooit meer”

Foto: ‘Gio’ incasseert dreun richting Ajax: “Nooit meer”

Giovanni van Bronckhorst heeft zaterdagmiddag een pijnlijke nederlaag geleden met Rangers FC. Zijn team ging met 4-0 ten onder bij aartsrivaal Celtic en dus is er sprake van een wrange voorbereiding op het Champions League-duel met Ajax.

“Ik denk dat het een herhaling was van de wedstrijd die we in februari speelden met een snelle inworp en een vrije trap die doelpunten inleiden”, analyseerde Van Bronckhorst na afloop. “We wisten dat dat een van hun sterke punten was en beide keren waren we niet klaar en kregen we een doelpunt tegen. We hadden ons voorbereid op deze manieren dat ze gevaarlijk konden zijn, maar uiteindelijk waren we dat niet echt.”

In gesprek met The Herald weigert ‘Gio’ in paniek te raken. “We staan nu al vijf punten achter, maar er is nog veel om voor te spelen met nog drie wedstrijden tegen Celtic. We moeten ervoor zorgen dat de momenten die we vandaag hadden nooit meer kunnen gebeuren, ongeacht tegen welke tegenstander we ook spelen. Je kunt niet nu al vooruit kijken naar woensdag, iedereen moet leren en reflecteren. Dat geldt ook voor mij.”

Ajax

Woensdagavond speelt Rangers in de Champions League uit tegen Ajax. Van Bronckhorst: “We voelen ons erg teleurgesteld en vanaf zondag moeten we aan de slag om ons op Ajax te concentreren. We hebben eerder geleerd van nederlagen en moeten hoe dan ook vooruit. Ervoor zorgen dat we de achterstand van vijf punten kunnen dichten.” 

TIP: Eindigt Ajax-Rangers gelijk? Win 4,60 keer je inleg via Unibet!

Gaat Rangers dit nog ombuigen?

  • Ja
  • Nee
196+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie