‘Duidelijke mening ploeggenoten over werkweigeraars Ajax’

Foto: ‘Duidelijke mening ploeggenoten over werkweigeraars Ajax’

In Het Parool is er vandaag een uitgebreide analyse te vinden over de rommelige Deadline Day die Ajax heeft meegemaakt. Er wordt gesproken over bekoelde relaties in de Johan Cruijff Arena.

“Het venijn zat echter in de staart van het transferwindow, dat 31 augustus om middernacht sloot, en intern zijn bij Ajax wel wat relaties flink bekoeld geraakt. Zowel in de spelersgroep als in de vereniging is weinig begrip voor de voetballers van Ajax die met een vorm van werkweigering hebben geprobeerd een transfer af te dwingen”, weet de krant.

“In de selectie werden er grappen over gemaakt, maar de houding van de spelers in kwestie heeft ook wel kwaad bloed gezet. Zij snappen dat spelen in de Premier League, tegen een salaris dat vier of vijf keer hoger is dan de Ajaxwedde, aanlokkelijk is. Maar hoe je het ook wendt of keert: door niet met de groep te trainen, maar individueel in de gym een programma af te werken, tart je de ongeschreven wetten van een teamsport.”

RvC

Tot slot knettert het nu ook tussen de directie en de Raad van Commissarissen. “Voor de huur van Ocampos gaf de rvc uiteindelijk wél toestemming. Dat beperkte het gezichtsverlies voor de directie nog enigszins. De komende weken en maanden zal blijken welke waarde Ocampos voor Ajax heeft. En dat geldt voor alle tien nieuwe spelers. Woensdag wacht de eerste graadmeter: de openingswedstrijd in groep A van de Champions League tegen Rangers FC”, aldus Het Parool tot slot.

TIP: Wint Ajax met 5-0 van Cambuur? Pak 12x je inzet bij Unibet!

Alvarez voor straf niet opstellen dit weekend

  • Eens
  • Oneens
580+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie