Antony richt zich tot Ajax in eerste Manchester-interview

Foto: Antony richt zich tot Ajax in eerste Manchester-interview

Antony heeft zich tijdens zijn eerste interview als speler van Manchester United in Engeland lovend uitgelaten over onder meer zijn oud-werkgever Ajax en trainer Erik ten Hag, met wie hij herenigd wordt op Old Trafford.

“Ik ben iedereen dankbaar die in mij is blijven geloven, en dan vooral mijn familie, trainers en ploeggenoten. Zonder deze mensen was ik nooit hier, bij een van de meest iconische clubs ter wereld, terechtgekomen”, aldus Antony, die over Ten Hag vervolgt: “Onder hem spelen was perfect voor mijn ontwikkeling. Zijn voetbalfilosofie haalt het beste in mij naar boven en ik ben heel enthousiast over zijn ambities en plannen in Manchester.”

Voor Ajax scoorde hij uiteindelijk 24 goals en leverde hij 22 assists in 82 wedstrijden. “Mijn tijd daar was echt fantastisch en ik zal de club altijd dankbaar blijven voor het vertrouwen dat ze in mij hadden. Ik ben nu klaar voor de volgende uitdaging en kan niet wachten om met Manchester United successen te beleven.”

Martínez

In Manchester wacht ook een weerzien met Lisandro Martínez. “Hij heeft een Argentijnse manier van spelen die we maar al te goed kennen! Ik hou daar van en het motiveert mij alleen maar als ik hem zie spelen. De manier waarop hij vecht en speelt, Lisandro doet alles met hart en ziel. Ik heb ook die persoonlijkheid en hij weet dat ook. Ik geef ook altijd bloed, zweet en tranen voor mijn elftal. Als daar wat pijntjes bij komen kijken, geen probleem. Dat is mijn leven als voetballer. Maar Lisandro is een geweldige speler, dat kunnen we allemaal wel zien.”

TIP: Wint United van Leicester City? De odd is 2.12x!

Gaat Antony slagen bij Man United?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Ik moet het nog maar zien..
488+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie