‘Overmars haalt nog concurrent voor Janssen’

Foto: ‘Overmars haalt nog concurrent voor Janssen’

Vincent Janssen maakte zondag eindelijk zijn eerste treffer voor Royal Antwerp FC tegen Gent (1-2 winst). Zijn aanvalsmaatje Michael Frey raakte echter geblesseerd, waardoor Marc Overmars mogelijk nog de transfermarkt opgaat.

RAFC lijkt het een tijdje zonder zijn topschutter van vorig seizoen te moeten gaan. Na de treffer van ;Janssen scoorde de Zwitser ook opnieuw van op de stip. Maar nog voor het einde van de eerste helft moest de hij noodgedwongen naar de kant met wat leek op een spierkwetsuur. Frey zal allicht enkele weken aan de kant moeten staan;

Hoe lang de bonkige aanvaller precies buiten strijd zal zijn, moeten verdere onderzoeken uitwijzen. Het uitvallen van Frey is wel een stevige streep door de rekening voor Mark van Bommel. Zo blijft er met Janssen nog maar één centrumspits over. Volgens Het Nieuwsblad overweegt Antwerp dan ook serieus om opnieuw de transfermarkt op te trekken en alsnog een extra spits te gaan halen.

Van Bommel draait bij

Dat was oorspronkelijk nochtans niet de bedoeling. Van Bommel was meer dan tevreden over zijn twee huidige spitsen en had niet bepaald nood aan nog meer alternatieven. Maar door het wegvallen van Frey zou Van Bommel dan toch zijn bijgedraaid. En dus is het aan sportieve baas Overmars om met enkele interessante pistes te komen. Doordat de mercato bij onze zuiderburen enkele dagen later geopend is dan in de meeste landen, kan er misschien een koopje gedaan worden in het absolute slot van de transferperiode.

TIP: Verdien 2.50x je geld als Antwerp ook van Union wint!

Is dit zorgelijk voor Janssen?

  • Ja, toch wel
  • Nee hoor
94+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie