‘Twente wil Utrecht te snel af zijn met Eredivisie-transfer’

Foto: ‘Twente wil Utrecht te snel af zijn met Eredivisie-transfer’

FC Utrecht versterkte zich deze week al met oude bekende Jens Toornstra, maar daar lijkt het niet bij te blijven. De Domstedelingen azen immers ook op SC Cambuur-uitblinker Mees Hoedemakers.

Op verzoek van Hoedemakers zelf heeft Cambuur besloten tóch naar Utrecht te gaan luisteren. In eerste instantie wilden de Friezen dat niet, maar het standpunt is bij gedraaid door de transferwens van de speler zelf. In 2021 verlengde hij nog zijn contract zodat de club een transfersom aan hem kon gaan verdienen deze zomer.

“Dit was een heel ander gesprek, dan de conversatie die ik eerder had met Foeke Booy (technisch manager, red.) en de trainer. Ze hebben nu laten zien dat ze me de overstap wel gunnen. Ik denk dat iedereen mij wel zal begrijpen dat ik FC Utrecht zie zitten. Nu is het nog maar afwachten of de clubs er ook daadwerkelijk uit gaan komen.”

UPDATE 27/8

Niet alleen FC Utrecht, Midtjylland FC en Lecce (Serie A) tonen interesse, maar nu ook FC Twente zit op het vinkentouw voor Mees Hoedemakers. De Tukkers zien in hem de uiteindelijke opvolger van Ramiz Zerrouki, maar overwegen ook als de Algerijn niet vertrekt toe te slaan  Het ligt echter meer voor de hand dat Hoedemakers pas na dit seizoen – als zijn contract in Leeuwarden afloopt – de overstap maakt.

TIP: Wint Utrecht van Ajax? Win zes keer je inleg via Unibet!

Wat zou een betere stap zijn voor hem?

  • FC Twente
  • FC Utrecht
279+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie