‘Ajax maakt Hakim Ziyech belachelijk’

Foto: ‘Ajax maakt Hakim Ziyech belachelijk’

Ajax wil Hakim Ziyech deze zomer aan de selectie toevoegen indien Antony vertrekt. De Amsterdammers hebben een huurdeal voorgesteld, maar Chelsea en de speler zelf zien dit niet zitten. Terecht, zo meent Zeljko Petrovic.

“Ik zou me als Ziyech gedenigreerd voelen dat ze me op huurbasis willen bij Ajax”, vertelt Petrovic in VTBL. “Ik zou nooit komen. Wil je mij hebben? Kopen! Ik was de beste speler van Nederland en Ajax. Een optie is dat ze hem nu huren en volgend jaar een verplichte optie tot koop hebben.”

Gertjan Verbeek vindt Ajax niettemin de beste oplossing voor Ziyech. “Hij zit nu in zijn beste jaren en hij speelt niet. Het is toch ook iets waard om te gaan voetballen? Dan lever je toch in? Hij heeft toch al genoeg, moet hij dan nog meer hebben? Zo weinig verdien je bij Ajax ook niet. Ik vind dat je moet gaan voor het sportieve.”

Naar verluidt wil Chelsea de investering, zo’n veertig miljoen euro, terugverdienen. Karim El Ahmadi: “Chelsea is toch ook niet dom? Ze gaan veertig miljoen kunnen ophoesten als ze Antony verkopen. Ik begrijp wel dat Chelsea de poot stijf houdt.” Hij heeft geen twijfels. Bergwijn is naar Tottenham gegaan en heeft niet veel gespeeld, maar heb je gezien hoe hij terug is gekomen? Als Ziyech terugkomt, gaat hij hetzelfde niveau als eerder halen.”

TIP: Ajax landskampioen? Win 1,60 keer je inleg via Unibet!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Terechte kritiek?

  • Ja
  • Nee
890+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie