TRANSFERUURTJE: Ajax loopt Ziyech mis, Feyenoord en PSV stunten

Foto: TRANSFERUURTJE: Ajax loopt Ziyech mis, Feyenoord en PSV stunten

De laatste transfergeruchten en -nieuwtjes lees je elke dag op SoccerNews.nl. In de rubriek ‘Transferuurtje’ verzamelt de redactie de meest interessante en bizarre transferberichten in een handig overzicht.

Nederland:

Feyenoord is nog altijd niet klaar op de transfermarkt. De Rotterdammers speuren nog naar een opvolger voor Fredrik Aursnes, die onlangs vertrok naar Benfica. FC Twente-middenvelder Razim Zerrouki werd genoemd als opvolger, maar volgens het doorgaans goed ingevoerde 1908.nl zet Feyenoord in op de komst van Oostenrijks international Florian Grillitsch. De 27-jarige Grillitsch verliet deze zomer transfervrij Hoffenheim, maar zit nog altijd zonder club.

PSV vreest Cody Gakpo deze maand alsnog kwijt te raken. Na de returnwedstrijd tegen Rangers FC moet de knoop worden doorgehakt en in Eindhoven houdt men al serieus rekening met een overstap naar bijvoorbeeld Manchester United. In het geval dat Gakpo voor een recordbedrag vertrekt bij PSV, dan wil de club nog twee nieuwe aanvallers aantrekken. Men wil namelijk ook anticiperen op de blessure van Noni Madueke. VI: Dat de namen van Calvin Stengs (OGC Nice) en vooral Jesper Karlsson (AZ) vallen, is daardoor logisch. Het is de categorie van (potentiële) internationals waarbinnen PSV zoekt. Spelers die er direct staan.”

Het is onzeker of Hakim Ziyech deze zomer terugkeert bij Ajax en dat heeft niet alleen met Antony te maken. Volgens het Algemeen Dagblad dreigt Tottenham Hotspur de deal te kapen. Het AD meldt: “Bronnen vanuit Engeland verzekeren dat Tottenham Hotspur inmiddels de pijlen ook op de 29-jarige Ziyech heeft gericht en dat de club deze week een verhuizing binnen Londen wil bespreken. Manager Antonio Conte wil nog een aanvaller – bij voorkeur met ervaring – aan zijn selectie toevoegen.”

Buitenland:

Noa Lang is de komende vier tot zes weken uitgeschakeld. De 23-jarige aanvaller mist daardoor verschillende wedstrijden, maar misschien nog wel erger: een transfer lijkt er voorlopig niet te komen. Het Laatste Nieuws bericht: “Zondag tegen KV Kortrijk zag het er meteen niet goed uit. Na een invalbeurt van amper twee minuten bleef Lang zijn voet in het gras steken. Hij kon niet meer voort, en maandag kwam het verdict: een letsel aan de enkel, vier tot zes weken out.”

Memphis Depay staat voor een opzienbarende transfer. De Spaanse sportkrant Marca meldt dinsdagavond dat Manchester United een concreet bod heeft neergelegd bij FC Barcelona. De voorbije weken leek Memphis op weg naar Juventus. Barcelona stemde onder voorwaarden zelfs in met een transfervrije status voor de Oranje-international, maar hij kon het zelf niet eens worden met de Italiaanse topclub. Eerder op de dag werd duidelijk dat Arek Milik van Olympique Marseille de desbetreffende vacature moet gaan invullen in Turijn. United zou tien miljoen euro over hebben voor Memphis.

TIP: Wint United bij Southampton? Win 1,82 keer je inleg via Unibet!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Wie zie jij nog wel bij PSV belanden deze zomer?

  • Stengs
  • Karlsson
  • Beiden wel
  • Beiden niet
425+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

12:48
2+
‘Go Ahead Eagles wil shoppen bij Feyenoord’
12:33
15+
Bijlow laat zich uit over EK met Oranje en concurrent Wellenreuther
12:16
144+
Grootse Ajax-terugkeer ‘off the record al aan aantal mensen verklapt’
12:00
535+
‘Dreun voor Steven Berghuis én Noa Lang’
11:40
80+
Antony neergesabeld: “Dan ben je toch een lul?”
11:25
286+
‘Drietal op weg naar Feyenoord-uitgang’
11:10
57+
Jonk over ‘pijnlijk’ Volendam-vertrek: “Mijn vrouw werd zelfs uitgescholden”
10:50
75+
Te Kloese baalt van Kuip-dossier: “Is het laatste woord nog niet over gesproken”
10:35
389+
Ajax-terugkeer voor Davy Klaassen?
10:20
204+
‘Megaklap voor sportzender’
10:00
161+
Giménez gelooft in Feyenoord-titel: “Het kan nog”
09:58
187+
Van den Brom en Sneijder laken ‘schandalig’ Ajax-vertrek
09:43
83+
‘Oranje-tweetal hoofdpijndossier voor Ronald Koeman’
09:29
190+
Kieft laakt Slot: “Feyenoord is uiteindelijk de tweede keus”
09:13
89+
De Mos ziet ‘voordeel’ voor PSV in blessure Dest
08:56
278+
‘Tweetal nóóit meer in Vandaag Inside’
08:38
288+
‘PSV hakt knoop door over Ramalho’
08:27
99+
‘Bayern nadert akkoord met topfavoriet’
08:12
121+
Van der Gijp lyrisch over ‘kilometervreter’: “Níet normaal man!”
07:55
162+
‘Inter-exit voor Denzel Dumfries’
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie