‘United-bestuur onderweg naar Frenkie: Barça hoopt’

Foto: ‘United-bestuur onderweg naar Frenkie: Barça hoopt’

FC Barcelona zit nog altijd met de situatie van Frenkie de Jong in hun maag. De Catalanen willen nog altijd van de Nederlandse middenvelder af, of anders moet hij salaris inleveren.

De Telegraaf berichtte recent dat Manchester United het aantrekken van De Jong nog altijd niet het opgegeven. Daar borduurt het Spaanse Diario SPORT nu op door. Barça wil eveneens graag zaken doen met de Engelse grootmacht. Onder de huidige voorwaarden kan hij niet in Camp Nou blijven. De clubleiding heeft nog tien dagen om daar iets aan te doen.

Het loon van De Jong blijft een pijnpunt voor de Blaugrana. Tijdens de coronacrisis leverde de Oranje-international salaris in, met de afspraak dat hij de komende jaren dat terug zou verdienen. Een flinke investering voor Barça, die daardoor een vertrek van de man uit Arkel wel zien zitten. Daarnaast is zijn verblijf in Barcelona nog altijd geen doorslaand succes gebleken. Zondag tegen Real Sociedad mocht hij Sergio Busquets nog vervangen op zijn favoriete positie, maar werden er een aantal cruciale fouten gemaakt.

United pakt door

Tot nu toe heeft De Jong een move naar Manchester altijd afgehouden. Volgens de berichtgeving heeft Barça nu toestemming gegeven aan United en het kamp van de oud-Ajacied om te onderhandelen. Men hoopt dat hij daartoe bereid is. Naar verluidt zijn er al officials van The Mancunians onderweg naar Catalonië

TIP: 1.90 als Barça wint én de 0 houdt tegen Valladolid!

Maakt United dit keer wel kans?

  • Ja, Frenkie kan daar dé man worden
  • Nee, nog steeds niet
442+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie