‘Blessure Lang heeft gevolgen voor transfer én Oranje’

Foto: ‘Blessure Lang heeft gevolgen voor transfer én Oranje’

Noa Lang beleefde zondag letterlijk een pijnlijke invalbeurt bij Club Brugge. Blauw-Zwart won dan wel met 2-1 van Kortrijk, maar de invaller raakte geblesseerd. Dat heeft meerdere gevolgen.

De Nederlander was de voorbije wedstrijden telkens invaller omwille van een mogelijke transfer. Tegen KVK kwam hij na 71 minuten binnen de lijnen, maar amper vijf minuten later zat zijn wedstrijd er al op. De aanvaller verstapte zich volledig bij het trappen van een voorzet, waarbij zijn enkel helemaal dubbel klapte. De actie zag er niet alleen bijzonder pijnlijk uit, maar heeft ook zware gevolgen.

Het Laatste Nieuws weet dat verder onderzoek maandag aan het licht gebracht heeft dat Lang minstens vier à zes weken aan de kant zal moeten blijven. Daarmee lijkt hij stilaan definitief een streep te mogen zetten door een transfer, want de deadline verstrijkt in de meeste landen binnen de twee weken en de meeste teams zullen niet zwaar investeren in een geblesseerde speler. 

Champions League 

Lang lijkt dus in Brugge te blijven, maar daar zal hij wel de start van de campagne in de Champions League moeten missen. Hij zal alvast de eerste twee speeldagen aan zich moeten laten voorbijgaan en mist dus een belangrijke kans om zich weer in de kijker te spelen voor een transfer volgende zomer. Ook de komende interlands met Oranje, dat eind september in de Nations League onder meer tegen de Rode Duivels speelt, komen in gevaar.

TIP: Bijna 2x je geld als Club Brugge wint bij Charleroi!

Moet Lang zich focussen op een wintertransfer?

  • Ja, dan wilt hij echt weg
  • Nee, alleen maar aan Club Brugge denken nu
56+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie