Perez kritisch op tegenvallende Feyenoord-nieuweling

Foto: Perez kritisch op tegenvallende Feyenoord-nieuweling

Kenneth Perez vond Feyenoord niet al te best voor de dag komen in het uitduel met RKC, ook al wonnen de Rotterdammers nipt met 0-1 in Waalwijk. Trainer Arne Slot verklaarde dat met name met het feit dat er veel nieuwe spelers ingepast moeten worden.

“Ik vind niet dat hij naar excuses zoekt. Hij probeert gewoon uit te leggen waarom het rommelig is”, reageert Perez in Dit Was Het Weekend. “Alleen: de spelers die je erbij hebt gekregen, zijn van een ander kaliber dan die van RKC. Dan verwacht ik wel dat ze net iets sneller dingen oppikken en dingen sneller zien.”

“Bijvoorbeeld bij Quinten Timber, een speler waar groei in zit, verwacht je dat het iets soepeler gaat. Dilrosun zag het ook niet. Dat was dribbelen, dribbelen, dribbelen. Dat moet wel beter. Ondanks dat het nog heel rommelig is en niemand elkaar nog echt goed kent, hoop je toch dat ze het iets sneller oppakken.”

Vink

Marciano Vink is desondanks vol vertrouwen betreft de nabije toekomst van Feyenoord. “Hij zegt terecht dat het spel over een aantal weken weer gewoon is zoals ze gewend zijn. Slot is gewoon een heel goede trainer die in heel korte tijd zijn visie op een team kan overdragen. Er zitten een aantal spelers die hem al kennen, en een aantal nieuwe spelers. Dat merk je ook in de wedstrijd. Het is wisselvallig.”

“Er zijn momenten in de wedstrijd waarop je gewoon balbezit moet houden, gewoon simpel moet voetballen. Dan heb je bijvoorbeeld Dilrosun die dat nog niet begrijpt en denkt: ik wil toch een goaltje meepikken. Terwijl 0-1 ook genoeg is. Daar gaat het fout. Dan heb je een paar spelers die achteruit lopen, een paar die voor zichzelf spelen en een paar die dat niet kunnen corrigeren”, aldus Vink tot slot.

TIP: Eindigt Feyenoord-Emmen in 3-0? Win acht keer je inleg via Unibet!

Timber gaat uiteindelijk helemaal slagen bij Feyenoord

  • Ja, dat denk ik wel
  • Ik moet het nog maar zien..
171+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie