‘Antony-bod nóg hoger’

Foto: ‘Antony-bod nóg hoger’

Manchester United gaat volgens de Engelse journalist Ducan Castles écht alles op alles zetten om Antony los te weken bij Ajax. Waar er eerder nog een bod van tachtig miljoen werd afgewezen, zou er daarna nog twintig miljoen euro bovenop komen. De journalist van Sunday Times en Daily Record claimt dat deze nóg hoger ligt. 

Volgens Sunday Times gaat Manchester United een bod van honderd miljoen euro neerleggen in Amsterdam. Geen variabelen. Geen bonussen. Gewoon honderd miljoen euro’s. De krant schrijft dat er twee eerdere biedingen van zo’n zeventig en negentig miljoen euro zijn afgewezen door Ajax en dat de verwachting is dat dit bod wél ruimte tot onderhandelen biedt. 

Ajax 

Dat zou tot onvrede hebben geleid bij Antony zelf, die graag de transfer naar United wil maken voor een hereniging met Erik ten Hag. De Braziliaanse aanvaller, die na zijn hoofdrol tegen FC Groningen in een soortgelijke situatie zit zoals Zlatan Ibrahimovic ook ervaarde in Amsterdam, ontbrak twee dagen in de groepstraining. 

Of Antony vanmiddag tegen Sparta Rotterdam in actie komt, is daarom maar zeer de vraag. De Braziliaan zou wel voor zichzelf hebben getraind, maar lijkt de Amsterdamse clubleiding richting de onderhandelingstafel met United te willen dwingen. 

Naast de onderhandelingen met Antony en Ajax staat United ook op het punt om Casimero over te nemen van Real Madrid. De verdedigende middenvelder moet volgende week gepresenteerd worden als nieuwe aanwinst. Het lijkt erop dat United gaat mikken op een dubbele aanwinst tijdens dat persmoment.

Voor Ajax lijkt het ook het beste om zo snel mogelijk duidelijkheid te krijgen over de situatie rondom Antony. De Telegraaf wist al te melden dat Hakim Ziyech de belangrijkste kandidaat om zijn vervanger bij Ajax op te volgen. Antony werd na de Ziyech-transfer naar Chelsea overgenomen van São Paulo. 

TIP: Wint Ajax van Sparta? Pak 1.32x je inzet!

Antony gaat naar United

  • Denk het wel
  • Denk het niet
896+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie